Follow:
Danmark, familie, Jobsøgning

2017

Hej

Ja, det er mig igen. Jeg ved det godt – det er længe siden. Det var vist engang sidste år, jeg sidst kiggede forbi. Mangt og meget er sket siden – eller faktisk ingenting af betydning.

Et kort recap:

  • Min praktik udløb i midten af december og jeg har været lettere trist lige siden. Jeg følte at jeg endelig havde fundet drømmejobbet – bare for at blive hældt ud på gaden igen (Det passer faktisk ikke: Jeg blev overdynget med venlige ord og store kram og derefter hældt ud på gaden igen).
  • M.´s barselsvikariat udløb også til nytår, så nu er vi to jobsøgende herhjemme *yay*.
  • Vi overlevede en hektisk jul og et meget stille nytår. Næste år satser jeg personligt på en stille jul og et lidt mere hektisk nytår. Bare fordi.
  • Lille D. fylder snart tre år og skal begynde i børnehave til februar. Moderen her er curlet og forstår slet ikke hvor tiden blev af.
  • Får jeg nu jævnligt breve i min e-boks med dumme ord som “bevillingsskrivelser”, “225-timers regel” og “kontanthjælpsloft. Det giver mig lyst til at lægge mig i fosterstilling med en dyne over hovedet.
  • I øvrigt viser det sig at mine optjente timer i praktik ikke tæller ifht ovennævnte 225-timers regel. For selvom jeg arbejdede gratis i 13 uger i en stilling, min jobkonsulent skaffede mig, så er det ikke rigtigt “ustøttet” arbejde. Jeg skulle altså have arbejdet gratis 37,5 timer om ugen, have et ordinært lønnet deltidsjob OG have været almindeligt jobsøgende med minimum to jobsøgninger om ugen, for ikke at blive skåret i min kontanthjælp, når/hvis jeg stadig er i Kontanthjælpsland til august. Av, siger jeg bare!
  • Der er ingen, der svarer positivt på mine ansøgninger. Ingen. Men så gider jeg da heldigvis bare heller ikke til samtale. Nå.
  • Alle mulige kendte er døde siden sidst. Det er trist. Personligt tudede jeg i badet, mens jeg hylede med på “Heal the Pain”, efter jeg læste at George Michael var død.

Så med andre ord: Sidste halvdel af 2016 var omtrent lige så shitty som en stor del af første halvår. Men… Nu er det 2017, og det kan kun blive bedre! Ik´?

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply