Follow:
Bøger

At være en utro læser

Det er første dag i september, og som jeg skrev om i går, betyder det for mit vedkommende projektet #septemberbøger på Instagram. Jeg startede derfor dagen med at finde en bog, jeg læser lige nu. Det burde ikke være så svært, men jeg er i øjeblikket i gang med intet mindre end ni forskellige romaner på samme tid. Ja, ni.

På mit natbord ligger der tre forskellige bøger:

 • Urmagerens datter – Kate Morton
 • Wild – Cheryl Strayed
 • Max, Mischa og Tet-offensiven – Johan Harsted (som jeg kun har læst 25 sider i, på grund af denne regel)
 • I stuen er der to bøger:
  • Pariseren – Isabella Hammad
   Women Talking – Miriam Toews

  På telefonen har jeg gang i intet mindre end fire e-bøger:

  • Heartburn – Nora Ephron (Den er episk!)
  • Outlander, guldsmed i rav – Diana Galbaldon
  • Bonjour Tritesse – Françoise Sagan
  • Vores elskede – Kamila Shamsie

  Det er ikke unormalt for mig – sådan har det faktisk altid været. Jeg er bare ikke en “one book at a time kinda woman”. Tværtimod. Det er for det meste ok, men det betyder selvfølgelig også at jeg ofte strander midt i romaner uden nogensinde at komme retur.

  Valget til #septemberbøger faldt i dag på Pariseren af Isabella Hammad. Jeg købte den for fjorten dage siden, men jeg begyndte først på den i går, da jeg lå syg.

  Den lover usædvanligt godt: Det er en smuk slægtsroman om mødet mellem Mellemøsten og Europa i brydningsårene i starten af det tyvende århundrede.

  Jeg glæder mig til at følge den unge Midhat Kamal, der tager til Frankrig for at læse medicin i 1914. Jeg forudser både historiske begivenheder, store dilemmaer, kærlighedsintriger og kultursammenstød forude. Det skal nok blive godt!

  Share on
  Previous Post Next Post

  Du vil måske også sætte pris på

  No Comments

  Leave a Reply