Follow:
Norge

Det lille hus ved fjorden


Som skrevet her, har vi fundet en lejlighed i Haugesund. M. Er allerede rykket ind og han er vist ret glad for at være sluppet ud af den minimale kælderlejlighed, han har boet i over to måneder. Jeg kan godt forstå det, for den lille lejlighed mindede lidt om en klaustrofobisk skotøjsæske.

Den nye lejlighed ligger ned til fjorden i et lille hus. Der bor en kvinde i kælderetagen og vi får så en lejlighed på 1. og 2. sal. Den er på 90 kvm og har en stor terrasse ud mod fjorden. Der er morgensol og jeg glæder mig allerede til at sidde og drikke min morgente der, omgivet af blomster. Det bliver godt! Til gengæld skal jeg vænne mig til den norske indretningsstil, der er markant mere mørk end den kridhvide stil vi ofte kører herhjemme.

Jeg fik slet ikke taget nogen billeder, da vi så lejligheden, så jeg har kun nogle som M. har sendt til mig efterfølgende.

I stueetagen er der virkeligt pænt køkken med en lille spiseplads, der vender ud til fjorden.


Det leder ind til stuen og spisestuen. Bemærk trævæggene, kurvemøblerne og de markante smedejernslysestager… Lejligheden er møbleret, så jeg må jo nok lære at leve med det (for M. er indretningsblind).Men hey, der er også opture. Trævæggene er hyggelige og jeg kan snildt se mig selv sidde i stuen og hygge med en god bog, levende lys og en stor kop te når M. er til håndboldstævne.

Jeg kan også sagtens se mig selv leve med de to badeværelser (et på hver etage!), vaskesøjle (ALDRIG mere vaskeri!) og de fritlagte bjælker i soveværelset.Da jeg var barn drømte jeg i øvrigt om en himmelseng. Det var dengang, og drømme ændrer sig – det kommer sengen også til…

Og så er der D.’s værelse, der bare er tomt og lidt kedeligt, så der får I ikke billeder af. Men tapetet er pænt derinde!

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply