Follow:
Danmark

En ny start

Vi er her nu. I Danmark forståes. Her har været utroligt stille på bloggen, men det samme kan man ikke sige om vores liv. Alt har stået på hovedet den sidste måneds tid og det føles som om vi (læs: jeg) ikke har haft et roligt øjeblik. Jeg trænger til at sidde stille og lægge bekymringerne fra mig – og jeg trænger til at skrive.

Det har nemlig vist sig at det ikke er hverken nemt eller specielt behageligt at flytte hjem til Danmark igen. Der har været (og er stadig) administrativt rod, der er flytterod, der er almindeligt rod, der er kontanthjælpsrod og der er rod i mit hoved. Og så er der det helt almindelige liv, der også skal leves med alt hvad det indebærer af indkøb, bleskift og madlavning – på repeat.

Vi er heldige, for det har været som at lande i en blød madras af kærlighed. Vi bor hos  mine svigerforældre (hvilket er betydeligt mere behageligt og hyggeligt end det lyder til for den uindviede læser) og vi har fået al den hjælp, vi overhovedet kunne ønske os fra venner og familie. Vi er ved at flytte ind i vores hus og virkelig mange ting virker til at klappe for os. Vi mangler at købe mange ting til hjemmet og jeg mangler et job. Det ene kan klares i Ikea og det andet er ikke noget nyt.

Jeg glæder mig til at komme på plads og finde mig til rette. Jeg glæder mig til at lille D. skal begynde i sin nye vuggestue (hvilket er en saga for sig selv) og jeg er spændt på M.’s nye job. Jeg håber bare det bliver godt, mens jeg forsøger at finde en løsning på mit eget jobsøgningshelvede.

I mellemtiden brygger jeg på et nyt blognavn, for det virker lettere tragikomisk at omdøbe siden her til “Danes in Norway Living Back in Denmark”. Det har ikke rigtigt swung over sig, hvis du forstår. Og det er noget med at titler med bitterfisse og lortemor er rimeligt meget optaget i Blogland. Og jeg er nødt til at skrive igen. Desuden flyder min hjerne over med uskrevne indlæg om alt fra lune leverpostejer, møder med borger.dk, og forskelle mellem norsk og dansk tv-programmer. Så stay tuned!

Ha det!

 

 

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply