Follow:
Uncategorized

En ny start

Jeg har aldrig været god til at springe ud i det ukendte. Man kan vel næsten kalde mig for en bangebuks. Jeg vil helst blive i det vante og ikke risikere noget.

Til tider er det dog også nødvendigt at gøre det alligevel. I hvertfald for mig, der til tider er ved at drukne lidt i det kedsommelige familieliv, hvor dagene alligevel er så hektiske at der aldrig er tid til at stoppe op og tænke sig om. Der er ikke mange åndehuller i sådan en hverdag, der er fyldt med arbejde, madlavning, børnehavearrangementer og familiefester.

Jeg savner at være kreativ. Jeg savner at fortælle. Jeg savner at være mig.

Så her er jeg. Det er et projekt, og jeg har ingen forhåbninger om at der nogensinde er nogen, der vil falde over disse ord. Derfor er det også min legeplads. En scrapbog på nettet. Et katalog over det gode i livet. Mit liv. Det liv, som jeg holder så frygteligt meget af.

Velkommen til!

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply