Follow:
Uncategorized

Et sted midt imellem alting og ingenting

Hej…

Er der nogen derude?

(indsæt selv skeptisk og nervøs latter)

M., den røde håndboldtræner, er i Norge. Jeg er stadig i Danmark. Sammen med mig er lille D., den lille pige, der savner sin far og som ikke kan forstå hele FaceTime-konceptet. Forleden forsøgte hun f.eks. at række sin far en kiks og hun blev sur, da han ikke kunne tage den. Det er ikke kun hende, der savner ham. Det gør jeg sgu også.

Forhåbenligt er vi snart sammen igen. I Norge, forståes. Måske kan jeg finde et job deroppe, for det kan jeg ikke herhjemme. Det skyldes den ærketypiske kombination af en håbløs humanistisk uddannelse, manglende erhvervserfaring (selvom jeg har et pænt CV) og triste Nordjyske jobtal. Måske er Norge svaret. Jeg håber ved Gud at Norge er svaret…

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply