Follow:
familie

Forskellen på os herhjemme

M. når han ringer til banken:

“Ja, hej Finn! Det er M. Jeg tænkte at vi hellere må finde en dag i denne uge hvor vi kan tale om tal. Hvad med fredag? Ja, sådan omkring middagstid? Super, vi ses!”

Mig, når jeg ringer til banken:

“Ja, hej Finn! Det er Lea. Lea-med-det virkelig-lange-navn! Altså hende, der er kæreste med M. Ham den rødhårede københavner, du ved? Altså, os der flyttede til Norge for så at flytte tilbage igen? Nå, du ved godt hvem jeg er? Jeg er den eneste kunde, der har så langt et navn? Nå. Jeg er ellers vant til at folk kun kan huske mig, fordi jeg er kæreste med M. Du ved, fordi han er nem at huske fordi han er rødhåret. Jeg er jo bare sådan helt almindelig.

Nå, jamen Finn; Jeg tænker at vi skal finde en dag til at kigge på nogle tal. Ja, altså med mindre du har ombestemt dig? Åh, jøsses, jeg håber ikke, du har ombestemt dig? Nej? Åh, det er godt. Jeg skulle ellers lige til at tilbyde at opkalde et fremtidigt barn efter dig! Det er vist godt, du nåede at stoppe mig, hva’? Ha ha.

Nej, jeg tænker heller ikke at Finn er et ret godt baby-navn. Altså, det er et fint navn til dig. Du er en god Finn! Du er flinke Finn! Men det er godt at vide, du ikke tager imod baby-bestikkelse. Så, altså… øhm, hvad kom vi fra?

Nå, ja; om vi kan fredag? Tjo, det tror jeg godt vi kan. Ja, jo. Men du, Finn? Tror du at vi bliver glad for huset? Klokken 12? Jo, det kan vi godt. Ja, jo. Nå. Ja. Øhm. Men så ses vi!

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply