Follow:
Jobsøgning

Gamle drømme og nye veje

Det er otte år siden, jeg blev færdiguddannet fra universitetet, og jeg har endnu ikke fået sådan rigtig gang i en karriere. Det har været otte år, der har været fyldt med op- og nedture, og en famlen efter en identitet, som andre åbenbart er født med.

Jeg har i mange år undret mig over, at alle omkring mig fik tingene til at falde i hak. Andre får det til at se så nemt ud. Vores venner har alle fået karrierer; de har taget fornuftige valg og de virker til at være tilfredse med deres udkomme. Vi har været længere tid om det, og jeg er sket ikke kommet i mål endnu. Jeg troede, jeg havde fundet løsningen, men så skete der noget med nogle urimelige arbejdsforhold og jeg ramte bunden med både stress og angst.

Inden sommerferien var jeg glad, for jeg havde endelig fået foden indenfor i den litterære verden, og jobbet på et bibliotek var alt, jeg nogensinde har drømt om. Problemet med biblioteksjobs er bare at de er få, der er ekstremt mange kandidater om buddet, og min uddannelse er… Ja, den er mildest talt ved at være forældet.

Jeg har nok også været urealistisk i forhold til mine egne kompetencer, og ikke ville indrømme overfor mig selv eller omverdenen hvem jeg er, og hvad jeg i virkeligheden gerne vil.

Vil du høre det?

Jeg er sådan en, der gerne vil hjælpe andre.

Jeg vil gerne give andre en chance og få øje på dem, der har brug for en snak. Jeg vil gerne være hende, der åbner nye verdener. Jeg drømmer om at give andre det, jeg selv ville ønske jeg havde fået: Et kram, et klap på skulderen og en tro på, at de dur til noget.

Jeg drømmer i grunden om at arbejde med børn og unge.

Igen.

Jep, den er god nok:

Jeg tror, jeg drømmer om at være folkeskolelærer.

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

1 Comment

  • Reply Louise

    Jeg kan virkelig godt se dig som folkeskolelærer <3

    august 25, 2020 at 9:56 pm
  • Leave a Reply