Follow:
Uncategorized

In hiatus

Jo, jeg kan godt selv se det ironiske i det. Den 1. Januar skrev jeg et indlæg, der handlede om at jeg ville skrive noget mere. Skabe noget mere. Dele noget mere.

Derefter: radiotavshed.

Der er kun gået fem måneder, men det føles som om der er passeret flere år. Jeg har ikke haft nogle ord at dele, for alt har forandret sig, og til tider er det bare bedst at være stille, nyde roen og lade være med at råbe hver eneste tanke og følelse ud i blogland.

Det er ikke kun her, jeg er løbet tør for ord. Der er mails, jeg ikke har besvaret. Der er sms’er. Der er chats. Der er opkald.

Ordene har ikke været der, og jeg har været for træt til overhovedet at forsøge at undskylde for det. Det er bare sådan det er. Det er sådan, det altid har været. Jeg går i flyverskjul, når livet overvælder mig. Når forandringerne bliver for store. Når tabet kommer for tæt på.

Men foråret spirer, og solen er begyndt at titte frem. Jeg har måske fundet noget, jeg er god til, og jeg er begyndt at have et håb for en ny vej frem.

Så her er jeg. Igen. Jeg er ved at finde mine ord, og jeg er ved at samle modet til at fortælle. Modet til at dele. Modet til bare at være lige her.

Men nu lover jeg ikke noget. Så går det nemlig galt.

Så jeg er bare her…

Share on
Previous Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply