Follow:
Danmark, Jobsøgning

Når alting går… Stille.

Min hjerne er kogt i smadder. Sådan føles det i hvertfald. Jeg har før været nedlagt med stress, men det er ikke det.

Det føles bare som om alting omkring mig går i slow-motion. Måske er det fordi sommeren er her og alle andre er gået på sommerferie. Jeg er alene på kontoret og har ingen at snakke med.

Måske er det fordi jeg er jobløs lige om lidt og jeg ikke kan overskue den tilværelse. Igen.

Det kan også være fordi jeg hele tiden har lidt for travlt og jeg har brug for at sidde lidt ned. Helst med en stor kop te og noget stilhed. Gerne med en udsigt.

Måske er det faktisk det. Jeg har så travlt, at alt omkring mig går i slowmotion..

Jeg skal huske at arbejde. Jeg skal huske at nå bussen. Jeg skal huske at tjekke bestillingssedlerne. Jeg skal huske at tælle rigtigt. Jeg skal huske at spise. Jeg skal huske at D. skal have en drikkedunk med i børnehave. Jeg skal huske at lave aftensmad. Jeg skal også huske at slappe af. Og strikke. Og jeg skal huske at katten skal have mad. Jeg skal huske at lukke min norske konto. Jeg skal huske at svare på den der mail. Jeg skal huske at ringe til de der veninder, jeg ikke har ringet til i en evighed. Jeg skal huske at invitere på besøg. Jeg skal huske at tage på besøg. Jeg skal huske at træne. Jeg skal huske at ringe til min familie. Jeg skal huske at købe fødselsdagsgave. Jeg skal huske at finde et job. Jeg skal huske at overføre penge. Jeg skal huske at betale regninger. Jeg skal huske at sove. Jeg skal huske at tjekke chatten. Jeg skal huske at sende billeder. Jeg skal huske at tage billeder. Jeg skal huske at gøre rent. Jeg skal huske at være charmerende og venlig. Jeg skal huske at ligne et menneske. Jeg skal huske at lyde som et menneske. Jeg skal huske at tømme opvaskeren. Jeg skal huske at nippe tomatplanterne. Jeg skal huske at huske.

Jeg har før været nedlagt med stress, men det er ikke det.

Det er ikke det.

 

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

1 Comment

  • Reply Fabulea.dk - Gamle drømme og nye veje - Fabulea.dk

    […] sket ikke kommet i mål endnu. Jeg troede, jeg havde fundet løsningen, men så skete der noget med nogle urimelige arbejdsforhold og jeg ramte bunden med både stress og […]

    august 25, 2020 at 9:40 pm
  • Leave a Reply