Follow:
Danmark, Norge

Om ændrede planer

Nå, men en gang imellem går tingene ikke helt som planlagt. Det har vi efterhånden oplevet med mange ting, men det her var alligevel lidt af en overraskelse.

Flyttemanden er lige kørt med alle vores ting.

Det er nemlig sådan at vi tager hjem. Nu, og ikke om fire-fem år som vi ellers havde tænkt os. M.’s kontrakt er ikke blevet forlænget, hvilket vi ellers regnede fuldt og fast med. Faktisk var der vist ingen af os, der vidste om vi skulle grine eller græde, da vi fik det at vide. Så chokerede var vi.

Det har taget mange lange snakke, men vi blev alligevel ret hurtigt enige om, der ikke er mere for os at gøre heroppe, for den økonomiske situation er næsten værre her end den er hjemme i Danmark.

Jeg er ikke lykkelig i mit vikarjob og M. tog herop for at give sin store drøm en chance – ikke for at søge job som lærer eller SOSU-hjælper.  Vi vidste også det ikke ville være nemt at finde et nyt netværk, men det har også overrasket os hvor svært det faktisk har været og hvor meget vi har savnet dem derhjemme.

Alligevel har vi forelsket os hovedkulds i Norge og vi var begge fuldt overbeviste om at det nok altsammen skulle lykkedes. Altså lige ind til det med klubben skete (indsæt selv let bitterhed her).

Så fra midten af juli er vi at finde i Viborg. Begge jobsøgende og begge lettere desperate. Men med en familie, der er stærkere end nogensinde før og med ret mange nye oplevelser i bagagen. Og en Svigermor som nabo (“Hej Svigermor!”), så vi rent faktisk også har en babysitter på hånden og kan få lidt kærestetid igen.

Så intet er så skidt, det ikke er godt for noget. Et nyt eventyr venter. Eller bare fuck, fuck, fuck! som jeg mest af alt har lyst til at sige til alting i øjeblikket. Ikke mindst fordi jeg hele tiden har sagt “Jeg har ikke rykket alt op med rødder og rejst hele vejen til Norge for bare at blive her i et halvt år” 

Det gjorde jeg heller ikke. Det blev til et halvt år og en uge.

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply