Follow:
Norge

Om Norge og fisk

Jeg bryder mig ikke specielt meget om fisk. Efter at have købt helt friske fisk på havnen idag, er jeg nu direkte bange for dem.

Jeg ville være en pædagogisk korrekt forælder og vise D. hvordan en fisk ser ud inden den bliver stegt til ukendelighed, så jeg rakte hånden ned i posen og trak en spætte op. Den var levende, jeg skreg (højt og meget skingert) og smed den fra mig.

Samtlige tre fisk var levende flere timer efter køb og efter flere drabsforsøg fra min side af og flere desperate opkald til både Svigermor og fiskekyndig veninde, har jeg nu opgivet og fortrukket mig til soveværelset. Jeg håber inderligt, de snart holder op med at trække vejret af sig selv, for jeg nærmer mig ikke køkkenet igen. Nogensinde.

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply