Follow:
Norge

På min væg

På min væg hænger en tegning.

Med tanke på de bjerge af kunstværker, vi bliver begavet med af D. og de andre børn, der kommer i vores hus, er det imponerende at der kun er et enkelt, der er kommet i glas og ramme.

Det er en helt almindelig tegning, som ikke adskiller sig fra det, normale seksårige ville lave. Alligevel har den fået en speciel plads i mit hjerte.

Den er tegnet af Tilde.

Tilde skulle starte i skole og jeg skulle flytte hjem til Danmark. Tilde var ked af det, og det var jeg også.

Så jeg tegnede en tegning til Tilde. Jeg husker ikke hvad, men jeg ved, hun blev glad for den. Jeg bilder mig ind, at det var noget med et slot og en hundehvalp. Det er nemlig de to ting, jeg er ret god til at tegne.

Den sidste dag i barnehagen kom Tilde hen til mig og rakte mig et stykke papir. Hun havde tegnet sig selv, et træhus og fjelde i horisonten. “Så du ikke glemmer, hvordan Norge ser ut eller hvem jeg er”.

Nu hænger Tilde på min væg. Så jeg ikke glemmer Norge, træhusene eller fjeldene. Eller Tilde.

 

 

 

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply