Follow:
Bøger

#septemberbøger er her

Det er ved at være den tid på året igen. Æblerne falder til jorden i haven, luften bliver koldere og dagene bliver kortere. Jeg er ikke ubetinget fan af efteråret, men der er én tradition, jeg er glad for: Instagram-legen #septemberbøger.

“Ha! Hvad er det for noget nymodens stads?!”, spørger du sikkert (ikke) med en hånlig latter.

Det er intet mindre end en genial leg, som Ringsted Bibliotek opfandt for et par år siden. Reglerne er såre simple: Hver dag i september poster man et litterært billede ud fra en simpel beskrivelse, og poster det med #septemberbøger.

Jeg har forsøgt mig med det før, men hvert år har jeg kun fået smidt et par enkelte billeder op. I år tager jeg revanche! Eller… Jeg har i hvertfald planer om at forsøge.

For mig er det en god refleksion over de bøger jeg har i min bogreol, samt en inspiration at se hvad andre deler. Det er en anden form for litteraturformidling, hvor vi mødes om bøgerne i et forum, der ellers kun sjældent er dedikeret til noget så gammeldags og umoderne som litteratur. Det er jeg utroligt begejstret for.

Jeg håber, du har lyst til at følge med!

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply