Follow:
Uncategorized

Ting, jeg gerne ville have vidst

  1. Lortebleer. Der er ingen til at tage dem udover dig selv. Morgen, middag og aften. De særligt gode af slagsen er de bleskift, hvor det nu efterhånden abnormt stærke barn ninjasparker dig i hovedet i forsøget på at undslippe og bleen og indhold derefter bliver slynget udover dig.
  2. Trodsalder. Det ene øjeblik forstår dit barn ikke, hvad du siger og det er derfor omsonst at give det direktiver. Så, ud af det blå, forstår barnet alt og gør som det får besked på. Det varer i fem minutter. Derefter bliver samtlige forespørgsler enten på det groveste ignoreret på eller besvaret med Bilkabarns-posituren og et skrig så højt, at alle naboer i fem kilometers omkreds overvejer at underrette kommunen.
  3. Madlavning. Du kan ikke lide pitabrød. Du kommer til at spise pitabrød mindst to gange om ugen.
  4. Man kan ikke lave hjemmelavet bearnaise med en skrigende 1,5-årig i køkkenet – det bliver til æggesnask.
  5. At sove længe er til klokken 7.00. Der findes ikke en snooze-knap
  6. Fredag aften = at ligge på sofaen mens katten sover oven på dig
  7. Morgenmad i weekenden består af havregryn med yoghurt, for du orker ikke at pakke barnet ind i ti lag tøj og gå i Føtex. Farvel til rundstykker og juice
  8. Du bliver heller ikke Supermor, der producerer langtidshævede boller i weekenden. Det sker bare ikke.
  9. Du bliver usædvanlig dårlig til at snakke med andre voksne mennesker. Dine samtaler i løbet af dagen lyder nemlig sådan: “Har du haft en god dag, skat?” “…” “Hvad har du lavet i dagplejen?” “NEJ!”, “Jamen…”, “MERE!”
  10. Der er ingen pauser. Der findes mange andre skilsmisseforældre, der klarer det til UG, men de deles om børnene. Din kæreste er i udlandet – du sidder i saksen.

Det er dig, der får alle knus og alle kys og al kærligheden. Dig, der hører de første ord og ser barnet gøre alle de sjove og skøre ting. Det vil du ikke for noget i verden undvære. Men stadigvæk…

Share on
Previous Post Next Post

Du vil måske også sætte pris på

No Comments

Leave a Reply